Tarot Kaarten, A.E. Waite | 9789082941609

Religie, Spiritualiteit & Filosofie

Auteur: A.E. Waite

Samenvatting

De getoonde prijs is inclusief verzendkosten! 78 Tarotkaarten van A.E. Waite – nederlandse versie. De meest gebruikte kaarten met de grote- en kleine arcanakaarten. Het gaat hier om de Nederlandse versie. De kaarten zijn in cellofaan verpakt en worden geleverd in een handgemaakt zakje. Wil je graag weten wat de kaarten betekenen of wil je graag leren hoe je met de tarotkaarten moet werken? Of werk je al met de tarotkaarten maar ben je op zoek naar een boek dat je nog meer inzicht geeft over de kaarten en verschillende leggingen? Dan zou je eens kunnen kijken naar het boek dat mijn moeder heeft geschreven. Zij is al meer dan 40 jaar actief in de tarot en geeft cursussen en lezingen. Op haar 70ste besloot ze haar vergaarde kennis in een praktisch boek te zetten. Een werkboek dat altijd geraadpleegd kan worden tijdens het kaartleggen maar ook een fijn boek om meer te weten te komen over diverse leggingen en de uitleg van de kaarten. Dit boek is ook bij bol.com te koop. Ga naar de zoekbalk bij bol.com en toets (of kopieer en plak) daar het productnummer 9789090295091 in. Studieboek tarot, boek van wijsheid en inspiratie van Emmy Backx verschijnt dan. Voor meer informatie over haar boek en de kaarten kun je gaan naar http://www.emmybackx.nl

Let op: bij deze kaarten zit geen boekje met uitleg over de kaarten. Vandaar deze scherpe prijs inclusief verzenden. Informatie over de kaarten is uitgebreid op internet te vinden.
Belangrijk voor klanten uit België: De levertijd kan iets langer zijn dan de aangegeven leverdatum. Hier kunnen we helaas niets aan doen.

Bij aankoop van 10 stuks, geven we 10% korting.