Supercito, voetbalschoenen en sms-alarm

Supercito, voetbalschoenen en sms-alarm


Auteur:Gonneke Huizing

 • Nederlands
 • 175pagina’s
 • Holland B.V.
 • september 2010
 • Samenvatting

  Nigel wil topvoetballer worden en heeft daar alles voor over. Veel trainen natuurlijk, gezond eten, op tijd naar bed… zelfs verkering met Valerie, omdat haar vader het voor het zeggen heeft bij de regionale profvoetbalclub.In zijn logboek schrijft hij alles op over zijn pogingen om in de selectie te komen, maar ook over zijn laatste jaar op de basisschool , de Cito-toets, zijn vrienden, Fleur en over het naderende afscheid van groep 8.

  Supercito

  Vandaag was de laatste dag van de Cito-toets. Ik vind het bijna jammer dat het voorbij is. Ja, toetsje maken, lekker snoepen in de klas en een dubbel zo lang speelkwartier, helemaal goed.

  Voetbalschoenen

  Ik ga dit jaar voetballen in het D2 team van mijn club, maar ik wil het liefst in de D1 of nog beter: de jeugdselectie van de regionale profvoetbalclub en dan van daaruit naar Jong Oranje.

  Sms-alarm

  Vlak voor ik naar bed ging had ik weer een sms’je:’Ik zie jou altijd. Je gedraagt je op het veld als een echte arro! Eens kijken of je met een gebroken poot nog zoveel praatjes hebt. Pas maar op!’Van: iemand die jou kent