Boekbeschrijvingen

Nooit meer hetzelfde, Marlou Roossink | 9789026139239

Biografieën & Waargebeurd

Auteur: Marlou Roossink

Samenvatting

Anja’s man Herman du-Bois zat jarenlang onterecht vast in de Puttense moordzaak, één van de grootste gerechtelijke dwalingen in ons land. Terwijl Herman vastzit, houdt Anja haar gezin draaiend.

Anja du-Bois is de vrouw van Herman du-Bois, de man die jarenlang onterecht vast zat in de Puttense moordzaak. Een van de grootste gerechtelijke dwalingen in Nederland.’Nooit meer hetzelfde’ gaat over onrecht, justitite, Puttense Moordzaak, veroordeling en gerechtigheid.

Terwijl haar man veroordeeld wordt en voor jaren onterecht de gevangenis in gaat, probeert Anja haar gezin draaiend te houden. ‘Nooit meer hetzelfde’ is haar schokkende verhaal.

De Puttense moordzaak is door Peter R. de Vries en oud-hoofdcommissaris Jan Blaauw onophoudelijk in de publiciteit gehouden.

co-auteur Marlou Roossink schreef eerder mee aan het boek ‘Kom niet aan mijn kinderen’, het verhaal van Janneke Schoonhoven over de ontvoering van haar kinderen Sara en Ammar. Peter R. de Vries heeft een indrukwekkend voorwoord geschreven voor ‘Nooit meer hetzelfde’.

Exit mobile version