Debiteurenbeheer in de praktijk

Debiteurenbeheer in de praktijk


Auteur:Marleen Miechielsen

 • Nederlands
 • 412 pagina’s
 • Professional
 • oktober 2010
 • Samenvatting

  Moordende (buitenlandse) concurrentie, besparingen, groeiend wantrouwen …
  De economische wereld in de 21ste eeuw verandert snel en vraagt het uiterste van ondernemers. De crisis maakt het ondernemingen overigens extra moeilijk om nog winst te maken.

  En toch is het ook in onzekere tijden mogelijk om succesvol zaken te doen. Debiteurenbeheer is daarvoor het codewoord.

  Debiteurenbeheer is veel meer dan rappels versturen en kredieten blokkeren. Het is enerzijds een proces dat zorgt voor maximale omzet én winst. Anderzijds minimaliseert het de kosten op prospecten/klanten/debiteuren. In die zin is debiteurenbeheer een belangrijke businessfunctie met een onontbeerlijke link naar marketing, sales, productie en logistiek. De juiste aanpak zal ervoor zorgen dat uw bedrijf groeit én bloeit.

  Met deze versie van ‘;Debiteurenbeheer in de praktijk’; wil de auteur debiteurenbeheer de plaats geven die het verdient.

  Deze derde druk is volledig herwerkt. Niet alleen omdat er een aantal wettelijke veranderingen zijn, maar vooral door de gewijzigde zienswijze op debiteurenbeheer.

  In diverse opzichten vormt dit boek een compleet en overzichtelijk werk. Het is een ideale leidraad bij het opzetten en uitvoeren van uw debiteurenbeheer. Het boek is praktijkgericht en bevat tal van nuttige tips die de lezer wegwijs maken in deze boeiende materie.