De vrouw van magie, Jedid-Jah Vellekoop-Bertram | 9789083066592

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness

Auteur: Jedid-Jah Vellekoop-Bertram

Samenvatting

Lieve mensen wegens groot succes is de 3e druk onderweg! Bestel de 3e druk en wij sturen deze met liefde uiterlijk vrijdag 6 augustus met veel liefde naar jou op! Je maakt kans door het bestellen van de pre-order 3e druk kosteloos met de schijver in gesprek te gaan over jouw vragen na het lezen van dit boek. Niks is verplicht, de winnaars zijn vrij om hier gebruik van te maken. 6 augustus worden de 3 winnaars bekend gemaakt.

DE MAGISCHE REIS LANG ALLE SCHITTERINGEN VAN DE LIEFDE EN HET LEVEN…

Jedid-Jah wist al veel mensen met dit boek in het hart te raken. Gevoelens, hartstocht, wensen en gedachten worden op een meeslepende wijze beschreven. Dit boek is een gids met een duidelijke koers voor LIEFDE, mindset, levensvragen, persoonlijke ontwikkeling en het succes in jezelf.

Lees daarnaast het waargebeurde liefdesverhaal van Jedid-Jah en zijn meer dan twintig jaar oudere vrouw. Die het levendebewijs zijn dat ondanks het leeftijdsverschil, een verschillende geloofsovertuiging en een totaal andere achtergrond geen blokkade, maar een opening vormde. Zij hebben alles achtergelaten voor de liefde. De beloning die ze kregen, is eenhartstochtelijke liefde in de zuiverste vorm.

In hoofdstuk twaalf neemt Marike, de vrouw van Jedid-Jah je mee in haar heldere visie op het leven en de liefde. Kom door haar tot te ontdekking dat in de liefde daadwerkelijk sprookjes bestaan en dat ‘magie’ onmisbaar is in het leven en in een liefdevolle relatie.

Het verhaal dient als een ware inspiratiebron en laat jou op een inspirerende manier zien, dat een leven vanuit je hart de vervulling wordt voor jouw dromen, wensen en verlangens. Leer leven vanuit een bron van liefde, vertrouwen en verbinding.

Bestudeer dit boek en ontdek een gids voor het leven en de liefde, of je nu een man of vrouw bent en welke geaardheid je ook hebt, is niet van belang. Als jij de liefde maar omarmt. Het zal jouw denkwijze en kwaliteit van leven naar een nog
hoger level brengen.

  • 348 pagina’s
  • Meer dan 50 quotes
  • Ruimte voor persoonlijke aantekeningen
  • Non-fictie, mindset, liefde, magie, het leven, succes, bewustzijn, ontwikkeling, psychologie, roman(een waargebeurd levensverhaal).
  • A5 staand formaat 210×148 mm
  • REICK academy zijn de schrijvers en uitgevers van dit boek. Het boek wordt bij ons met liefde en zorg verstuurd. Kijk op onze website voor meer mogelijkheden tot inspiratie.