Dank je wel, Mark Verhees | 9789082155815

Psychologie

Auteur: Mark Verhees

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 9789082155815
  • Druk: 1
  • april 2016
  • 64 pagina's

Samenvatting

Dit prachtige, stijlvolle Dankjewel boekje bevat de meest populaire spreuken van Voor Positiviteit. Het is een heel origineel cadeau voor hem en voor haar. Heerlijk voor degene die het mag ontvangen. Het boekje is ook zeer geschikt als cadeau bij afscheid op het werk, als cadeau bij afscheid van een collega of om mensen die ergens hun uiterste best voor hebben gedaan te bedanken.

Dankjewel

Als gever kun je er zelf nog een persoonlijke tekst in schrijven. Dankjewel voor wie je bent, wat je voor me betekent en wat je gedaan hebt. Helemaal top. Een bedankje waar je echt blij van wordt. Bedankt!
Met spreuken over genieten, dankbaar zijn voor de kleine dingen, over wat je voor elkaar kunt betekenen en hoe bijzonder je de ander vindt. Inclusief fijne gelukstips. Heerlijk voor degene die het mag ontvangen!

* glanzende harde kaft
* 64 pagina’s
* met kleurrijke illustraties
* vol met spreuken en gelukstips
* met ruimte voorin voor persoonlijke boodschap
* inclusief handig leeslint
* formaat 14 x 14 cm

Een heel originele manier om iemand te bedanken

‘Ik heb het boekje aan een aantal lieve collega’s gegeven om hen te bedanken voor de fijne manier waarop we samenwerken. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!! Geweldig!!’ (Henny)

‘Goed idee zeg! Dit geeft het bosje bloemen / doosje Merci toch net even dat extra gevoel.’ (Jeroen) )

‘Top. Ga er één bestellen voor een leerkracht van onze zoon bij wie hij terecht kan/kon als zijn eigen leerkracht hem niet begreep. Onze zoon is een hsk en zijn leerkracht absoluut niet en dat botste nogal.’ (Petra)

‘Wat een leuk idee! Ik ga er in eerste instantie zelf van genieten.’ (Desiree)

‘Hét cadeau om mijn moeder te bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan heeft.’ (Marcel)

‘Wat een onwijs leuk idee om cadeau te doen! Je dankbaarheid tonen is iets wat je uit de grond van je hart doet en we doen het eigenlijk veel te weinig! Een positieve toevoeging aan de wereld!’ (Cirina)