V.I.A.G.R.A. management

V.I.A.G.R.A. management

Continue Reading →

V.S. Naipaul

V.S. Naipaul

Continue Reading →

V2 (ebook), Robert Harris | 9789403111711

Geschiedenis Continue Reading →

Vaar Je Eigen Koers

Auteur:Bill George

 • Nederlands
 • 316 pagina’s
 • Spectrum
 • april 2008
 • Samenvatting

  Meest geroemde boek over leiderschap sinds jarenDe reis naar leiderschap is er een van vele pieken en dalen, de nodige tegenslagen, maar ook van beloningen en verleidingen. Als je een authentiek leider wilt worden, moet je hard werken aan je ontwikkeling en groei. Laat je niet van je koers brengen en bewaar onderweg je originaliteit.In Vaar je eigen koers vertellen 125 topmanagers hun verhaal over hoe zij een authentieke leider werden door op hun innerlijk kompas te varen. Dit boek zet je aan tot nadenken over de koers die je moet varen om een leider te worden die respect verdient. Door de oefeningen in dit boek wordt duidelijk wat je eigen waarden zijn. Zo kun je jezelf ontwikkelen tot een authentieke leider die:-een doel met hartstocht najaagt;-duidelijke waarden aanhangt;-met zijn hart leidt;-duurzame relaties onderhoudt;-zelfdiscipline toont.[biografie auteurs]Bill George bekleedde ruim dertig jaar topfuncties in het bedrijfsleven, onder andere bij Medtronic en is nu professor bedrijfskunde aan de Harvard Business School. Eerder schreef hij Leiderschap en integriteit.Peter Sims heeft een leiderschapscursus opgezet voor de Stanford Graduate School of Business en is mede-oprichter van een investeringsbedrijf.De pers over Vaar je eigen koers:’Dit boek heeft een zeer waardevolle kijk op leiderschap […] Dit is een van de belangrijkste boeken over leiderschap sinds jaren.’ – International Herald Tribune’Een perfecte mix van inspiratie en pragmatische aanpak.’ – Een lezer op Amazom.com’Een regelrechte klassieker.’ – Een lezer op Amazom.com

  Vaardig communiceren in de gezondheidszorg

  Vaardig communiceren in de gezondheidszorg

  Continue Reading →

  Vaardig communiceren in de gezondheidszorg EBOOK

  Auteur:J. Silverman

 • Nederlands
 • Boom Uitgevers Den Haag
 • juni 2014
 • EPUB met digitaal watermerk
 • Samenvatting

  Het belang van communicatievaardigheden voor beroepen in de gezondheidszorg is groot.Dit boek beschrijft hoe de hulpverlener met goede communicatievaardigheden betere resultaten boekt.De observatielijst staat centraal en volgt de stappen in de gespreksvoering.De structuur en benodigde vaardigheden komen hierin systematisch aan de orde.In deze nieuwe druk is er meer onderscheid tussen inhoudelijke communicatie en het communicatieproces en de beoordeling daarvan.Ook is de literatuurlijst volledig bijgewerkt.Ondersteund en geautoriseerd door de auteurs van het oorspronkelijke Engelstalige boek is een bewerking gemaakt ten behoeve van de Nederlandse situatie.Dit boek is geschikt voor alle vakken in het HGZO waarin communicatievaardigheden aan bod komen.

  Vaardig In Het Sociale Verkeer

  Vaardig In Het Sociale Verkeer

  Continue Reading →

  Vaardig met bestuursrecht

  Auteur:H.C. Naves

 • Nederlands
 • 146 pagina’s
 • Boom Juridische uitgevers
 • april 2009
 • Samenvatting

  Vaardig met bestuursrecht. Het bestuursprocesrecht biedt een praktische handreiking voor personen die vanuit hun opleiding of werk te maken hebben met het besluitvormingsproces door de overheid en de rechtsbescherming die daartegen kan worden ingeroepen. Het boek is in de eerste plaats bedoeld om studenten al tijdens hun opleiding met de praktijk van het bestuursprocesrecht te laten kennismaken: het legt uit hoe de Algemene wet bestuursrecht in de praktijk werkt. Het is ook geschikt voor bestuursrechtjuristen die sinds kort aan het werk zijn en die vanuit de werksituatie de rechtspraktijk moeten leren kennen. Dit boek behandelt in grote lijnen het bestuursprocesrecht in Nederland. Naast de theorie zijn er veel praktijkvoorbeelden met documenten opgenomen die zijn ontleend aan een concreet procesdossier bij een rechtbank.

  Vaardig met bestuursrecht / Het bestuursprocesrecht EBOOK

  Vaardig met bestuursrecht / Het bestuursprocesrecht

  Continue Reading →

  Vaardig met recht

  Vaardig met recht

  Continue Reading →

  ← Older posts