2

2

Continue Reading →

2 + 1

2 + 1

Continue Reading →

2 Korintiers

2 Korintiers

Continue Reading →

2 Ouders Apart

Auteur:Els Put

 • Nederlands
 • 207 pagina’s
 • Lannoo
 • februari 2005
 • Samenvatting

  Het aantal scheidingen blijft stijgen; steeds meer jongeren worden ermee geconfronteerd. Hoe verwerken zij een scheiding en hoe gaan ze ermee om?Een uniek boek dat vertrekt vanuit de belevingswereld van de jongeren zelfOver heel concrete problemen zoals verhuizen naar een nieuwe buurt, verwerken van verdriet, praten met ouders en met vrienden,de relatie met broers, zussen en grootouders, opgroeien in een eenoudergezin of een nieuw samengesteld gezinMet een praktische adressenlijst waar jongeren terechtkunnen met hun vragenAls jongere heb je het niet altijd gemakkelijk wanneer je ouders scheiden of gescheiden zijn. Van de ene dag op de andere pendel je tussen je ouders en in vele gevallen krijg je er ook nog eens een stieffamilie bij. Maar ook voor je ouders verandert er van alles in hun relatie tot jou.Dit is een boek voor ouders en jongeren maar ook voor hun vrienden, grootouders, leerkrachten, …. Het bevat levensechte getuigenissen van jonge mensen en tips van hun begeleiders. Het vertrekt van de belevingswereld van de jongeren en zoekt antwoorden op de vraag welke gevolgen een scheiding heeft. Hoe kun je als jongere de toekomst positief tegemoet zien? Hoe groei je op in een nieuw samengesteld gezin? En hoe ga je om met afspraken en regelingen?

  20 Eeuwen Nijmegen

  Auteur:Paul van der He?den

 • Nederlands
 • 93 pagina’s
 • Bnm
 • maart 2006
 • Samenvatting

  Twintig eeuwen Nijmegen beschrijft helder en toegankelijk het rijke verleden van de stad. In twintig hoofdstukken passeren alle historische hoogte- en dieptepunten van de stad de revue, van de Bataafse Opstand in de eerste eeuw tot het Vergissings-bombardement in de twintigste eeuw. Zo wekt Twintig eeuwen Nijmegen de geschiedenis tot leven.

  20 x logeren & fietsen rond de Mont Ventoux

  Auteur:Hugo Arlman

 • Nederlands
 • 191 pagina’s
 • Lannoo
 • maart 2009
 • Samenvatting

  Fietsen op en rond de legendarische berg20 fietstochten voor de geoefende en de ongeoefende fietser2 minder bekende en dus minder druk befietste tochten naar de top van de Mont Ventoux18 makkelijke tochten door het betoverende landschap van de Vaucluse en de provencaalse Rhonevlakte voor het hele gezinMet 20 voortreffelijke en betaalbare logies bij de startpunten van de fietsroutes en met restauranttips in de omgevingMet leuke doe-tips in de omgevingDe routes & kaarten uit het boek online beschikbaar.Heerlijk logeren in een charmehotel of een gezellige B&B en ontspannen fietsen rond de legendarische Mont Ventoux … Deze sfeervolle gids is het ideale instrument om een vakantie voor het hele gezin uit te stippelen in deze prachtige regio. Het heerlijke klimaat, fantastische wielerverhalen en de betoverende omgeving van de Vaucluse en de Provencaalse Rhonevlakte maken de Mont Ventoux tot een geliefde uitdaging voor elke wielerliefhebber. Met deze gids kan zowel de geoefende als de ongeoefende fietser deze prachtige streek verkennen: van licht, kort en vlak tot tochten met langere en steilere stukken. Hugo Arlman, freelancejournalist bij o.a. NRC Handelsblad, en Tjakko Knoop Pathuis, eigenaar van een chambre d’hotes in Crestet, stippelden 20 leuke fietsroutes uit rond de Mont Ventoux. Voor wielerfanaten tekenden ze een alternatieve route uit voor de beklimming ervan, Mont Ventoux the slow way. Zij selecteerden 20 zalige logies, waar je na een dagje fietsen lekker kunt ontspannen, en gezellige restaurants, die je laten proeven van de zuiderse keuken. Met leuke weetjes en tips voor een bezoek aan pittoreske dorpjes en heerlijke wijnproeverijen.Hugo Arlman is freelance journalist en werkt o.a. voor NRC Handelsblad, Vrij Nederland en J/M Pubers.Tjakko Knoop Pathuis is eigenaar van La Fontaine de Charambaud, een vakantiehuis in Crestet..

  20 X Logeren & Wandelen Op Pelgrimsroutes In Nederland

  20 X Logeren & Wandelen Op Pelgrimsroutes In Nederland

  Continue Reading →

  20 x Logeren en motorrijden

  Auteur:Christel Lemmens

 • Nederlands
 • 192 pagina’s
 • Lannoo
 • mei 2010
 • Samenvatting

  Wat dacht je van een tocht langs de bochtige wegen van de Eifel-Moezel? Of zet je liever koers naar het bij motorrijders minder bekende Picardie of het landschappelijk walhalla Wales. 20 uitgestippelde routes, speciaal voor motorliefhebbers, langs de mooiste wegen in Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.Alle startplaatsen liggen op hooguit 1 dag rijden van huis. Een ruime keuze aan motorvriendelijke overnachtingsmogelijkheden: gezellige hotelletjes, B&B’s… Met een overzichtskaart, gedetailleerde kaarten per route, handige roadbooks en gps-tracks – op maat van TomTom- en Garmintoestellen – die je gemakkelijk kunt downloaden van het internet, printen en meenemen in je tanktas.

  20 x logeren en op stap met je hond in Nederland

  20 x logeren en op stap met je hond in Nederland

  Continue Reading →

  20 x logeren en wandelen in natuurgebieden in Nederland

  20 x logeren en wandelen in natuurgebieden in Nederland

  Continue Reading →

  ← Older posts